Bag Grafiksmeden finder du undertegnede Ulrik Brøndum. Jeg opstartede Grafiksmeden tilbage i 2001, og har siden løst opgaver for små som store – lokale og internationale virksomheder.

Specialet er grafik og brugercentreret design til intuitive brugerflader, og værdiskabende brugeroplevelser på digitale medier som f.eks. app’s, hjemmesider, online butikker og kampagnesider.

Grafiksmeden løser enkeltstående opgaver eller fordyber sig i din virksomhed under længerevarende samarbejdsaftaler indenfor ideudvikling, strategiplanlægning, brugerrejser, brugervenlighed, brugeroplevelser, brugerfladedesign og prototypedesign.

Uanset hvad du har behov for, vil du møde en personaliseret dedikation til at fremme din virksomheds vision og succes bygget på et solidt og bredt fundament af erfaring og nysgerrighed – kombineret med frisk “knowhow” viden.

Grafiksmeden har kontor i Felix Møllers Bogtrykkeris tidligere bygning i hjertet af Roskilde, på den charmerende Karen Olsdatters Stræde – hvor jeg sammen med 4 andre kreative ildsjæle dagligt løser offline og online opgaver for et bredt kundesegment.